| Elly213 a întrebat:

Deci.am o pisica si mi-e frica sa nu fi inhalat un fir de par de al ei.
Pe nas stiu ca e putin probabil multumita perisorilor. dar mie imi e frica ca s-ar putea sa il fi inhalat pe gura.
Am o senzatie naspa in gat de atunci.
Poate fi din cauza fricii dar chiar vreau sa stiu daca am inhalat ce se poate intampla, si daca el este inca lipit pe gat il pot scoate afara tunsind sau ceva asemanator?
Stiu ca nu are prea mult inteles ce am zis dar imi e frica.
PS:Se poate vedea la radiografii?
PS2big grinau fundita pentru un raspuns explicit.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 23partyboy a răspuns:

In mod normal poti aspira fire din blana animalelor de companie,org are propriile mecanisme pentru a le distruge sau evacua,bineintels in anumite limite,doar rareori aceste pot provoca starea de boala, dex cand esti alergica la "pisica"..."senzatia naspa " din gat poate fi provocata si din alte cauze infectii etc
nu as vedea motive serioase de ingrijorare, iar astea cu ghemu de blana si bla bla sunt povesti babesti fara nicio baza fondatawinking

1 răspuns:
| negru30 a răspuns:

Nu mai te gandi - dupa tine trebuie sa facem radiografie la toate animalele - nu are nimic