| mon@29 a întrebat:

Deci am o prb mai veche.imi sunt umflate amigdalele si iau antibiotic.imi trece o saptamana dupa care ma doare iar... tin sa precizez ca am niste cripte in amigdale si ies niste bobitze albe si urat mirositoare. ce as putea sa fac in afara de operatie...nu as cam vrea pentru ca racesc repede si am auzit ca daca nu mai ai amigdale racesti direct la plamanicrying(

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Ar fi bine sa le scoti, amigdalitele repetate iti vor creea numai probleme si in viitor.Sunt date in general de streptococul beta hemolitic care da complicatii urate: glomerulo-nefrita, reumatismul articular, miocardita. Sunt complicatii grave, cu care ramai pe viata, ceea ce nu e de dorit.

1 răspuns:
| mymed a răspuns:

Decat sa risti complicatii ale amigdalitelor repetate, mai bine le scoti.
http://www.mymed.ro/scoatere-amigdale-amigdalectomie.html