| xXWhisperOfLoveXx a întrebat:

Deci am o problema.Nu radeti straight face.Am.53cm si 50 kg sad Si nu stiu cum sa slabesc, daca alerg obosesc foarte repede, iar o diete am incercat dar nimic.Am 12 ani crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Intra pe http://www.mypyramid.gov/ si vezi ce ar trebui sa contina dieta ta zilnica. Problema cu obositul repede poate fi ceva grav, dar se poate ca nu ai alergat cum trebuie, ai grija cum respiri, pastreaza un tempo mai moderat si atunci nu obosesti asa de usor. Daca nu poti alerga atunci macar mergi, incearca sa faci 3-5 km zilnic pe jos, intr-un ritm mai sustinut. Preferabil si in panta ascendenta, sa depui efort suplimentar. Si fa inot sa-ti fortifici organismul.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Cred ca nu ai fost atenta la ce ai scris! Ai o jumatate de metru inaltime si 50 de kg?

| jana_2486 a răspuns:

Nu te apuca de diete drastice. pentru ca te vei ingrasa mai rau cand nu vei mai tine regim. cel mai bun e sportul. obosesti.asta e. faci cate putin cate putin.pana se obisnuieste organismu cu efort. apoi cresti durata

| xXWhisperOfLoveXx explică:

Ma scuzati am scris gressit acum 1. 53 * laughing

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Nu am auzit de 53cm, sau sunt eu proasta? Eu stiam de "metri" Ssi nu de 53.Eu nu am inteles intrebarea

| AlexutzaDragutza a răspuns:

Deci draga am aceeasi problema. Dareu sunt mai exagerata am 1. 60 si 60 kg.Si alergatul este bun dar na pana cand...Eu tin aceasta dieta si este extraordinara. O tin de 5 zile si am slabit cam 3 kg fara prea mult efort:
1.-dimineata-ceai fara zahar
-pranz-2 oua fierte tari+1 rosie
-cina-salata

2.-dimineata-ceai fara zahar
-pranz-un iaurt fara grasimi
-cina-salata

3.-dimineata-ceai fara zahar
-pranz-2 oua fierte tari
-cina-1 rosie+1 fruct

4.-dimineata-ceai fara zahar
-pranz-un iaurt fara grasimi
-cina-1 ou fiert tare+1 fruct

5.-dimineata-ceai fara zahar
-nimic (doar apa)
-salata+200g de carne de vita fiarta

Cele mai importante reguli ar fi -sa bei minim 2 l apa pe zi
-Inainte de fiecare masa sa bei 2 pahare de apa
-sa nu mananci decat fructe intre mese si dupa ora 19
-sa incerci sa tii ore fixe pentru mese cum ar fi 8, 13, 18

-sa te chinui sa faci macar 10 abdomene pe zi

Cm asta ar fi succes!

| Diiiiiia a răspuns:

Minti, nu ai incercat nici o dieta./:-)

| ashley_4514 a răspuns:

Daca ai 12 ani este bine sa ai 50 kgwinking ...nu trebuie sa faci nimica fiindca daca incepi de pe acum nu o sa fie binewinking

| napolitana_4529 a răspuns:

Aproape 54 de centimetri am avut la nastere parca straight face Cred ca ai gresit acolo, poate nu iti merge tasta "1" ca ai vrut sa scrii 1, 53 cred