| Dorosan_Andrei_1997 a întrebat:

Deci am patit o belea... Acum mult timp 2-3 ani am cazut (am avut un traumatism la coccis [noada] ). Mi-am facut raze, RMN si dureri nu prezint si n-am prezentat nici pana in prezent doar un mic disconfort, foarte mic din cauza ca e,, deviat stanga,,. Am fost la doctor si mna, a zis ca nu e foarte wow. Acum intrebarea mea, este vreo metoda dau vreo solutie sa il fac sa se mai indrepte? Traumatismul este vechi si practic coccisul este deviat stanga in punctele S4 S5 daca tin bine minte, respectiv ultimele fragmente de oase. Daca m-ati putea ajuta as aprecia laughing, am 17 ani si 1.90.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu e foarte wow.
Ce a mai zis medicul înafară de wow?
Un medic chiropactician pune, așează vertebrele la loc, să încerci să cauți unul.

| Dorosan_Andrei_1997 explică (pentru sadrian46):

Ca sa fiu sincer, nu am fost eu in persoana cu RMN ul la medic intr u cat a fost un tutore cu ele, a zis ca nu e ceva grav si sa evit sa ma lovesc in zona aia, alte recomandari sau alte,, reviewuri,, nu stiu, nu am fost informat. Mercii pentru recomandare totusi, o sa ma interesez si o sa vad ce pot face