Buna Neo! Nu iti recomand sa storci acea punga de puroi. Faptul ca organismul nu a raspuns la ampicilina si nici la brufen inseamna ca s-ar putea sa avem de-a face cu un virus. Ai o singura parte afectata ori sunt doua pungi albe? Banuiesc eu ca ar putea fi mononucleoza. Te sfatuiesc si te rog sa mergi la medicul de familie ori la ORL. Pana reusesti sa ajungi la medic ori sa-ti faci programare monitorizeaza starea ta generala, nu numai infectia. Multa sanatate!
Am pe ambele.
Cu atat mai intemeiat motivul sa mergi la medic. Sanatate!
Mulțumesc! Am luat antibiotic și mai mi-au trecut.
Ma bucur ca te-am putut ajuta. Urmez studii medicale si mi-am putut da seama ca ai nevoie de antibiotic. Multa sanatate!
Luam și atunci când am adresat întrebarea, dar doar un flacon și nu a fost suficient.
Îți doresc mult succes în ceea ce faci și o zi plăcută!
De asemenea nu mai bea lamaie ori sucuri din citrice doarece in astfel de cazuri ele irita mucoasa si vor accentua usturimea. Abia dupa un tratament cu antibiotic daca este cazul vei putea face gargara cu apa de gura.
Fa cum imi face bunica... pune sare pe deget si efectiv le sdrobesti pana le spargi. dupa o sa vomiti acel puroi cu putin sange dar o sa-ti treaca