| geo986 a întrebat:

Deci, am reinstalat windows_ul(xp)si downloadez la metin2ro downloaderul si imi zice"choes the program form the list" ceva de genul, plssss ajutati-ma da funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| 3rN3SyTo a răspuns:

"chose" nu "choes" asa ar trebui sa iti apara,din cate stiu eu! Nu iti cere unde sa downloadezi kitul respectiv? (acel downloader) din moment ce u ai reinstalat xp-ul, la prima descarcare de pe net(mp3, documente,filme etc)trebuie sa-ti faci un "target" adica o tinta,un dosar unde sa descarci intelegi? selectezi dosarul tinta unde vrei tu sa descarci de fiecare data ce vrei sa descarci, apoi daca ai mozzilla se va descarca automat in acel loc unde u vrei, si pe care l-ai selectat u. daca nu intlegi trimite-mi msj si iti explic altfel

| asanuma10 a răspuns:

Inseamna ca nu merge

| Cila_Mihai_1998 a răspuns:

Click dreapta pe installer la metin2 ro ->rename->iar la nume lasi numele pe care il are si la sfarsit pui :".exe"

| Ionut_Cristian_1993 a răspuns:

Este din cauza driverului nVIDIA nu il ai instalat corespunzator.