| DΣΣΔ a întrebat:

Deci am sa va intreb ceva astazi am mers la un medic oftalmolog si mi-a zis ca trebuie sa port ochelari tot timpul ei bine a mai zis caci daca o sa port peste 6 luni se poate sa scap ce credety am sanse? dar sa nu va bateti joocc va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RoyDupuis a răspuns:

Cu siguranta, daca ii porti in permanenta, fara a-i da jos atunci cand nu-ti convine... da, ii vei purta o perioada si apoi scapi de ei, asta pentru ca probabil dioptriile sunt inca mici! Asa ca fa ce trebuie si vei scapa! E doar o chestiune de timp!

2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă urmezi sfatul medicului și nu apleci urechea la gura lumii, tu vei avea de câștigat.
Pa, pa.

| PatyKan a răspuns:

Asculta-ti doctorul, stie el ce spune.
Poarta ochelarii cat ti-a zis, apoi mergi la control. Si daca nu scapi de ei, nu e asa rau. Te vei obisnui cu ei dupa o vreme.
In plus mai sunt si lentilele de contact, daca chiar nu vrei sa porti ochelari.
Succes!happy