| XSecretLov3X a întrebat:

Deci...Am si eu o micuta problm...stiti.am un aparat din acela relax&tone si il folosesc de ceva timp, si cand il folosesc pe abdomen imi apar niste pete rosii, dar care dispar peste cateva minutele.mentionez am 14 anitongue. Dau fundytza si vot:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| maryale a răspuns:

Buna.si eu am tot 14 ani si folosesc relax & tone. mie cand imi apar petele alea rosii ma si mananca putin)parca arde cumva).in fine ...am vorbit cu doctoritza de famile si a zis ca nu are nimic si ca ar putea fi de la vibratiile alea foarte mari ...in concluzie poti sa stai linistita ca nu se intampla nimicatongue sper ca te-am ajutat fundita?big grin

8 răspunsuri:
| Beibii a răspuns:

Doar se irita pielea, nu te speria, nu e deloc ceva grav happy

| Helăăău a răspuns:

Nu stiu cum functioneaza acel aparat, dar daca actioneaza cu ajutorul caldurii si emana caldura, pot aparea petele de pe piele din aceasta cauza... sau nu stiu /. poate e ca atunci cand ti se face masaj... se inroseste putin pielea fiind atinsa!

| Annie a răspuns:

Am si eu si mie imi apar... acelea apar pentru ca se ard grasimile...

| Ce a răspuns:

Stiu.Imi apar si mie.Cred ca sunt normale.Dar folosesti si ulei special, eu folosesc si imi dispar(uneori). Sper ca ti am fost de ajutor.big grin

| Dee0tzaA a răspuns:

Si eu am relax and tone si dupa ce ma fac cu el mi se inroseste tot abdomenul si am senzatii de mancarime. Nu-i ceva neobisnuit. Apar pentru ca masajul facut de relax and tone e foarte asemanator cu cel facut impotriva celulitei, si la acesta aparand pete rosii.

| DrumuriFictive a răspuns:

Nu-i nici o problema si mie imi apar de la el.

| Lillyka a răspuns:

Am si eu Relax and tone si de asemenea am 14 ani, nu e nimic e doar de la apasarea care o faci cu masajorul! dar tu slabesti ceva cu el?

| Dodolik a răspuns:

Nu este ceva grav relax&tone si il folosesc mai mereu ai pielea sensibila ca si a mea...