| Screwler a întrebat:

Deci. am si o problema la o masea, sa va explic. Am fost acum 5luni la dentist pentru a-mi scoate un nerv de la masea. Am mai facut 3 sedinte sa se uite la ea, si mi-a zis ca la urmatoarea mi-l va plomba. Dar n-am mai fost pentru ca nu ma mai durea. De la un timp mi s-a umflat, s-a dezumflat folosind antibiotice apoi mi s-a umflat ceva rosu pe gingie in fata sub masea. Nu stiu cum sa va zic, dar arata doar ca o buba mare si rosie. Ce pot sa fac?!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Girodelle a răspuns:

Trebuia sa te fi dus la dentist! Si eu am patit asa, dupa ce mi-a curatat-o nu mai durea dar totusi am fost! Fa-ti o cunsultatie! Nu-s doctor si nu sunt in masura decat sa-ti zic sa mergi la control! NOROC!