| allnamesweretaken a întrebat:

Deci...am tras de cateva ori dintr-o tigare dar cum sa va zis am ras in piept dar cand sunt pe punctul de a ma ineca ma opresc...adica trag dar nu asa intenslaughing...nu stiu cum sa va zic... ce sa fac sa trag in piept pana ma inec? nu vreau raspunsuri gen lasaa tigarile.pentru ca nu fumez dar doar vreau sa stiu asa...va rooog sa-mi raspundeti puppy dog eyes :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Ai auzit @ioanadelasal, cica nu fumeaza, treaba lui daca vrea sa se joace cu focul si isi bate joc de sanatate.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu te apuca de fumat, este un viciu care face numai rau organismului. Invata din experienta nefericita a altora, vezi cate boli poate cauza fumatul si pe cate le favorizeaza. Nu ajunge sa te dai cu capul de ambele praguri spre a te invata minte. Numai bine!

| katala a răspuns:

Mai bine renunta! Ti-o spune cineva (adica eu) care tot incearca de ani buni sa se lase. Si eu am inceput tot din joaca; si poate din teribilism. NU se merita!

| F. a răspuns:

Si eu am incercat de cateva ori mai mult in joaca cu niste prietene.insa sincer nu mi a placut si nu m am apucat de fumat.am stiut sa ma opresc la 2 tigariwinking
E pacat sa ti distrugi sg sanatatea mai bine las o asa si nu mai "trage" deloc.
bafta>big grin

| DjBoBgY a răspuns:

Asa e la prima tigara. pana se obisnuieste organismu... nu ca eu nu fumez dar stiu de la niste tovarasiwinking bafta funda