anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am un cantar corporal electronic si ma enerveaza in sensul ca il pun pe o suprafata tare si-mi afiseaza un numar de kg, apoi daca schimb locul, fiind amplasat tot pe aceeasi suprafata...imi afiseaza alt numar de kg, diferenta intre ele cu vreo 1-2 kg. Ceea ce e destul de mult, avand in vedere ca vreau sa tin evidenta constant. Are reviewuri destul de bune, dar e foarte ciudat, nu inteleg care e problema, de ce se schimba valorile cand schimb putin locul.

Respect ce scrie pe manual, trebuie pus pe o suprafata tare, ma urc pe el cum trebuie.

A mai intampinat cineva o problema asemanatoare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Paranoici sunteti fratilor...
Tarare nu are si el? L-ai tarat?

| K0sti a răspuns:

laughing

TARÁRE, tarări, s. f. Punerea în parametrii optimi de funcționare a unui motor, aparat, instrument, dispozitiv etc.; reglare, calibrare, etalonare.

Esti batuta in cap? E greu cu limba romana? Vai sufletul vostru...

| K0sti a răspuns:

Inutil sa discut cu o gaina ca tine...

Asa, doar la o prima cautare: http://www.emag.ro/......D9S9LBBBM/
Citeste specificatiile!
Si mai sunt si alte modele! La cele electronice exista un buton de SET!

| anonim_4396 explică (pentru K0sti):

Iote-l bah cum insista in prostie...
am cantar electronic, nu mecanic!
nu are functie de setare 0!
se seteaza automat la 0 dupa ce te dai jos, si functia SET este incorporata doar pentru a adauga date personale. (numar persoana - in cazul in care vor mai multe sa se cantareasca, varsta, inaltime)