anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am un catel de 2 luni (varsta lui ) pana acum nu avea nimic manca f mult in fiecare zii dar de aseara nu a mai mancat nimic ( i-am dat intr-una sa manance si nu mananca), a vomat de vreo 5-6 ori de azidimineata el vomeaza cu Bale si face spume laughing abia se misca si cand sta doar se uita si sta pe loc, si se misca sa bea apa atat, imi puteti si mie ce sa-i fac ce sa-i dau medicamente ceva? pan acum i-am dat un medicament de burta nu stiu sigur cum se numeste, are ochii rosii... dar problema e ca nu-l pot duce la veterinar... deci ce sa-i fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Medicamentele pentru oameni nu sunt bune pentru animalele! Decât dacă vrei să-i agravezi situația, mai ales că nu știi ce are, nu îi mai da medicamente după ureche, îi faci un mare rău!
Dacă a vomitat de atâtea ori înseamnă ca are o problemă foarte gravă. Du-l la veterinar de urgență ( acel veterinar a făcut o facultate și el e în măsură să-ți zică ce are, nu noi), și nu e de răs ce se întâmplă cu câinele tău, e de plâns, câinele nu e o jucărie, și trebuia să te gândești că se mai și îmbolnăvește când l-ai cumpărat, tu ai responsabilitate pentru el. Dacă nu te duci cu el la veterinar, roagă-te să nu moară... chinui bietul câine

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A murit catelul oricum ( a mierlit)