| diiiiiiia a întrebat:

Deci asta e o intrebare care n-are treaba cu categoria dar daca toti se uita aici la Dragoste&sex am zis sa o postez aici poate arunca cineva ochii si pe intrebarea mea.
As vrea sa-mi fac analize la sange pentru calciu, magneziu cam tot pentru ca sunt cam,, lipsita de viata". si nujt am fumat acum o saptamana cred ca am luat 4 fumuri atat si nujt daca in piept sau pur si simplu pufait dealabatting eyelashes si vreau sa stiu daca se vad la sange. tinand cont ca in trecut am fumat vreo 3 luni in piept thinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dreamer12345 a răspuns:

La analizele de sange nu se vede ca ai fumat. Si eu fumez de 4 ani si am facut analize si nu se observa absolut nimic adica nici nu are cum sa se vada. ''Urmele'' de fum se vad doar la radiografii dar daca nu ai fumat mult timp nu se vde nimic doar cateva peticele care poti sa zici ca is ca fumeaza cineva din familie sau ai fost intr-un local de fumatori. In rest nu ai de ce sa te stresezi:*. Fundita?puppy dog eyes

7 răspunsuri:
| jijitzu23 a răspuns:

Se vede nicotina in sange dar numai la analize specializate (gen toxicologie) care costa f mult daca te duci sa-ti faci calciu nu ai de ce sa te ingrijorezi tongue

| diiiiiiia explică:

Mersi dreamer chiar mi-ai fost de ajutorr :*. deci daca am fumat 3 4 lunibatting eyelashes nu se cunoaste adica pot sa dau vina pe tata care fumeaza si asa nu laughing?

| Dreamer12345 a răspuns:

Mda laughing asa am facut si eu big grin

| cooleu a răspuns:

Esti prost

| adyna97 a răspuns:

Habar n-am sorelaaa laughing Poate nu se vede, poate da, nujt laughing incearca si vei vedea big grin laughing

| razvan123454 a răspuns:

Stai linistita ca nu se vede analizele de sange au treaba cu calciul cu magneziul cu leucocitele... si alte chestii cum o zis si jijitzu23 poate numai la analizele specializatewinking

| Salcu_Razvan_1992 a răspuns:

Da eu cred ca o sa se observe