| q12 a întrebat:

Deci asta seara mi-a aparut ceva pe burta doar intr-un loc. Ceva asa de culoarea pielii iar in jur este un rosu asa ca si cand te lovesti. Ce poate fi? Trebuie sa ma ingrijorez? Rog seriozitate nu mi s-a mai intamplat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Latinmoon a răspuns:

Buna! happy
Poate ai o alergie la praf sau poate te-a muscat vreo insecta dati cu niste spirt in aceea zona sau iti recomand cu incredere fenistil gel ajuta la tragerea bubitelor si-ti da o senzatie racoritoare daca nu cumpara-ti mixtura este la fel de buna te racoreste si iti trage unflatura aceea.
Pss cat despre durerea care o simti poate fi vorba si de un cos sau punct alb care va trebui sa-l storici putin daca este cazul daca nu se va trage singur, nu uita o chestie este si varsta si este normal sa-ti mai iasa cosuri.winking
Te pup, pa pa! kiss

8 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
te mananca in acel loc? poate fi o alergi, incearca sa iei 2-3 pastilute de claritine, daca nu iti dispare, poti vizita medicul.
O zi buna sa aihappy

| BiuL a răspuns:

Suna a herpes, stai 2-3 zile vezi ce se intampla, daca nu dispare de la sine du-te la medic.

| Latinmoon a răspuns (pentru BiuL):

Herpes pe burtabatting eyelashes?
Herpesul se face la gura draga. :p

| BiuL a răspuns (pentru Latinmoon):

Da draga? Ia uite aici un herpes pe spate :)
http://www.google.ro/......tp?/imgres
sora mea cand era mica facea niste pete pe picioare si abdomen si doctorul i-a spus ca e herpes, draga

Nasol draguta straight face.
Macar sora ta este bine acum? thinking

| BiuL a răspuns (pentru Latinmoon):

Dada, facea cand era mai mica, s-a dat cu ceva creme si de cativa ani nu a m-ai facut.

Foarte bine atunci!
Aveti mare grija de voi surioarelor! >big grin

| куколка a răspuns:

Poate fi o mica alergie, dar pentru a fi mai linistit mergi la un dermatolog