anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci. azi aveam chef sa fac o mica plimbare cu rolele.singura. Si era ff cald afara.Ma urcasem in autobuz sa ma intorc acasa, iar la ultima statie, incepuse sa mi se faca rau, dar ff rau. Am reusit sa cobor din autobuz.si incepusem sa vad negru si sa fiu ff ametita (si cretinii de pe strada se holbau in loc sa ma ajute) si pe marginea strazii sunt niste ghivece mari cu pomisori. si m-am asezat pe unul. daca am vomitat sau nu, nu imi aduc aminte. uitam ce se intamplase in secunda precedenta. si aveam asa o stare. ca lesin. si eu locuiam vizavi si incercam sa il sun pe tata sa vina sa ma ia dar nu reuseam. vedeam negru.nici nu vreau sa imi amintesc. si dintr-o data totul se stinge.Nu dupa mult timp, dupa vreo 15 secunde il vad pe unu ca ma intreaba ce am patit si s-a dus sa imi cumpere o sticla de apa. Si mi-am mai revenit putin si m-am dus acasa. Si acum imi mai e putin rau. Tin sa precizez ca azi noapte nu am dormit deloc si am mancat doar pe la vreo 4 a. m. o ciocolata. Oare din ce cauza am patit? sad (pff, dar cum ma simteam x_x). Si faza e ca am mai patit o data prin aprilie. Sper ca nu ar trebui sa ma ingrijorez. Voi ati patit vreodata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| marrr a răspuns:

Ai avut o cadere de calciu. Si mie mi s-a intamplat in noaptea de Inviere, imi era foarte cald si nu ma mai tineam pe picioare, tremuram si auzeam vocile in alt fel, imi tiuiau urechile:-s. Era sa lesin, dar m-am asezat jos. Se intampla asta mai ales in perioada asta caniculara, mai ales cand nu mananci. Mi s-a intamplat acum 2 zile sa merg prin centru, crezand ca bazinul este deschis, si cand am ajuns acasa am stat 15 minute in pat sa-mi revin.

| Libelle a răspuns:

S-ar putea sa fii anemica...

| BAIATUL110 a răspuns:

Si eu am patit happy
am lesinat si eu pe starada.si noroc ca mama era laanga mine.
nu ai de ce sa te ingrijorezi ...de la caldura, oboseala, ai fost si nemancata...
o sa te doara capul 1 zi 2 ...asa am patit eu... dar iti va trece happy

Te puuup:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mm nu ai mancat nu ai dormit era cald afara dar foarte ciudat faza cu pierderea memoriei happy. mie nu mi s-a intamplat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa te odihnesti mai mult si sa te alimentezi corect si regulat.nu exclude mesele de baza a zilei, si sa\ fii sanatoasa.nu uita totusi sa faci un control medical urgent

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate esti gravidatongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmm... pierderi de memorie, nu suna bine. Poate e doar de la caldura si de la lipsa de odihna.Nu strica o plimbare la doctor. Sper sa te faci binehappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu respecti toate reclamele aprobate de CNA-ul romanesc!? si te abati de la elee!