| ThePlayer a întrebat:

Deci azi m-am trezit bine. am mers la baie. Cand mi-am atins pantalonii erau uzi fix in zona cu penisul. Era sperma. De unde nu stiu. Ca toata noaptea am dormit. De unde a iesit chestia aia scarboasa ca nu ma mai lasa in pace?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alexmircescu13 a răspuns:

Fenomenul asta se numeste 'polutie' si este aaabsolut normal. Hormonii lucreaza chiar si cand dormi, ai un surplus de energie (sexuala) care se elibereaza in timpul somnului. Nu e rusinos, e un semn ca esti normal iar organele de reproducere iti functioneaza la turatie maxima. Bafta!

10 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! e ceva normal, ori ai vizionat un film deocheat, ori ai avut un vis"eroic"hee hee
se intampla...
O zi frumoasa sa ai si un Paste fericit!

| backback a răspuns:

Ai avut un vis erotic

| SmRpT a răspuns (pentru backback):

Mereu se intampla asalaughing

| xIonutzu a răspuns:

Asa ai avut un vis erotic as apatesc si eu rolling on the floor sau te-ai uitat la vreun film inainyte sa te culci

| Andrey57 a răspuns:

O sa mori virgin

| ThePlayer explică (pentru Andrey57):

Daca se poate fara misto-uri

| AidaEcstasy a răspuns (pentru Andrey57):

Decat sa lasi comentarii asa tampite mai bine te`ai duce sa-ti faci laba...

| Andrey57 a răspuns (pentru AidaEcstasy):

Nu este un comentariu tampit si pur si simplu este doar adevarul laughing omul e nebun, din moment ce a postat asa ceva la ce te astepti? laughing

| Andrey57 a răspuns (pentru ThePlayer):

Bah frate e vina mea ca esti virgin si nebun?

| AidaEcstasy a răspuns (pentru Andrey57):

Dap sa stii...chiar ai dreptate laughing:*