| nightghost96 a întrebat:

Deci bă, mi-am rupt mana,acum este in ghips vreau sa va intreb daca,cand se va vindeca va fi mai sensibila,adica mai "firava" sa zic asa, ca eu am auzit de la cineva ca cică acolo unde se rupe mana se sudeaza asa de bine inapoi ca acolo nu se va mai rupe a doua oara niciodata, este adevarat? Dau funda :3

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Zedge a răspuns:

Evident ca un os rupt se sudeaza la loc si va fi aproape ca inainte doar ca e recomandat sa te feresti pe viitor, ce vreau sa zic e ca un os rupt si sudat nu e ca un os care nu a fost rupt niciodata.

| Fatamuntilor a răspuns:

Depinde de priceperea celui care a pus ghipsul.
S-au vazut cazuri in care un membru rupt (si pus in ghips) s-a mai rupt..., nu-i regula! In orice caz exista o sensibilate, trebuie sa ai grija!

| Sn4k3 a răspuns:

Va reveni la normal.