Nu este absolut nici o problema. Un ciclu are timp sa vina pana la 16 ani, abia daca depaseste 16 ani e ceva dar la 14 nu'i nimic. Cat despre lichid, nu trebuie sa te ingrijorezi. Laso sa se bucure cat mai poarte ca nu are ciclu (pentru unele fete e un chin) deoarece ii va veni pana in 16 ani. Numai bine:*
Nu e vreo problema, ciclul poate aparea pana la varsta de 16 ani mie la 14 ani mi-a venit si crede-ma ar trebui sa fie vesela ca atunci cand ii va veni isi va dori sa scape de el.Tot ce poate sa faca e sa aiba rabdare, dar daca vrea sa fie lamurita de altcineva sa mearga la ginecolog ca nu ii face nimic.
Mie mi-a venit la 14 jumate... pana la 16 ani nu are de ce sa isi faca probleme daca nu ii vine.
Nicio grija-lichidul care curge e un semn ca in curand ii va veni ciclul,poate dura insa ani buni de cand incepe sa iti curga acel lichid pana sa iti vina intr-adevar ciclul. daca a dat semne de maturizare,precum cresterea parului pubian,si la axile,crestearea sanilor si altele, in curand ii va veni si ciclul, fii fara grija.insa daca pana la varsta de 16 ani corpul ei da semnele acestea, dar ciclul intarzie sa apara, inseamna ca are niste probleme si ar trebui sa mearga la un ginecolog.dar cum ea are 14 ani, inca nu trebuie sa va faceti griji.ciclul poate veni si la 16 ani, cum am mai spus.
paa.
Bună.
În general menstruaţia apare între 11 şi 17 ani, dar acestea sunt extremele. Deci nu are de ce sa-şi facă griji prea mari. Iar cit despre lichidul ală e ceva normal in această perioadă.
Pa, pa.
nu trebuie sa isi faca griji asa eram si eu.nu e nici un fel de problema.organismul fetelor difera, unora le vine menstruatia chiar la 11-10 ani, unora la 14-15, poti sa ii spui ca nu ea e de vina,si crede-ma e mai bine asa,cand iti vine prima data te simti mai mare,insa cu timpul iti dai seama ca era mai bine daca nu venea niciodata(asta in cazul meu) iti ia mult timp din viata, multi bani, si in plus te doare burta de te crapi,...
Nu este o problema ca nu i-a venit... depinde de organismul fiecaruia.La anumite femei le vine si la 16 ani asa ca nu trebuie sa isi faca griji. iar acel lichid sunt niste secretii. ajuta pentru a se curata organismul eu asa stiam.
Trebuie sa mearga la ginecolog, nu sa puna intrebari pe TPU. TPU nu e doctor.
Pai inseamna ca nu e prea dezvoltata nu e nici o problema, iar chestia aia galbuie ii arata ca e sanatoasa sa nusi faca griji
Acel lichid alb-galbui inseamna ca are eliminari vaginale din astea am si eu iar iclu poate sa-i vina pana la 16 ani deci nu trebuie sa se sperie.
Eu cred ca inca nu e dezvoltata Cat despre lichidul alb-galbui stiu ca toate fetele au asa ceva.
Nui problema
si eu am patit la fel mi-a venit o data dupa na mai venit 6 luni acum vine dar sa nu isi faca probleme o sa ii vina cat de curand daca ii e frica poate sa se duca la ginecolog sa ii explice mai bine dar nu are nimic nu e deloc ingrijorataor acel lichid e perfect normal o sa ii curga chiar si dupa ciclu daca nu ii vinen pana la 16 e o problema dar acum nu :*