| Marcelian43 a întrebat:

Deci, cand m-am trezit acum 2/3 zile am constatat ca ma doare foarte rau maxilarul in partea stanga!
Tin sa mentionez ca nu am probleme cu cariile sau altceva. Durerea o simt doar dimineata si putin seara.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| VagnerLoveVL30 a răspuns:

Ai tras curent, si pe mine cu cateva zile în urma m-a durat, si acum ma mai doare.

3 răspunsuri:
| Fedaskyn a răspuns:

O simti fara sa faci ceva? adica fara sa bei rece/cald sau sa mananci pe ea? Daca da, as spune ca este o carie care s-a extins pana la nerv. Totusi nu sunt de specialitate asa ca iti recomand sa consulti un medic stomatolog sau sa faci o radiografie in zona respectiva si dupa sa te duci la medic. Ce-i cert este ca trebuie sa verifici stomatologul caci doar el poate rezolva aceasta problema.

| User2004 a răspuns:

E posibil să te fi tras un curent. Sau pur şi simplu să te doară. Mi se intampla si mie. Daca nu te doare tare mai stai asa. Cred ca iti va trece cu timpul.

| Docmiau a răspuns:

Iti recomand o radiografie panoramica. O poti efectua in laboratoare de radiologie dentara. Este posibil sa-ti erupa molarul de minte sau sa ai o carie in profunzime ce implica nervul. E bine sa consulti medicul dentist