anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci... cand vine "perioada" am dureri foarte mari sad iau si pastile dar tot nu`mi trecesad cateodata am chiar si stari de vomastraight face

vreau sugestii plsbatting eyelashes dau sh fundita:O3

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Buna! la fel patzesc si eu,am dureri groaznice, am fost la mult ginecologi si mi-au dat sa iau numai calmante, nu are rost! bea ceai de menta si de coada soricelului inca cu vreo 2 zile inainte sa iti vina, si daca nu iti trece nici asa, ia Aulin...de ala sigur trece, eu asa supravietuiesc cate 4-5 zilebig grin, cu ceaiuri si Aulin!

| AlinaaAli a răspuns:

Si sa nu pui sticla cu apa pe burta NICIODATA, asta e o prostie si poate avea urmari destul de gravewinking

| Tacii a răspuns:

Eu ti-as da un sfat,nu mai lua pastile,ci pur si simplu mananca cas de vaca,dulce, si o sa-ti treaca, asa imi trece mie:L funditahappy?>

| Tweetymrrr a răspuns:

Poţi lua metrocropamid pentru stările de vomă...

| Oάηά_1252 a răspuns:

Ia nurofen.
Si numai lua si alte pastile.
E normal ca sa ai stari de voma si dureri...
Fundita big grin

[pune o sticla de apa fierbinte la burta...]