| HelloKitty_9514 a întrebat:

Deci, cateodata cand stau jos, si cand ma ridic in picioare ametesc, vad alb in fata ochilor si imi tiuie urechile.care sa fie problema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| dublud a răspuns:

Anemie, lipsa de calciu, incearca 2-3 zile sa mananci in exces.stiu ca suna ciudat dar si eu dupa ce am tinut niste curi de slabire am inceput cu sindromul asta
iti trebuie vitamine, du-te si fa-ti analizele

Răspuns utilizator avertizat
| Chrisz a răspuns:

Cam aceleasi lucruri patesc si eu.Ametesc,vad alb in fata ochilor, aud anumite "sunete-tiuituri" in urechi straight faceNu pot sa'mi dau seama de ce! In caz ca afli, tine'ma la curent, te rog! Cel mai indicat e sa mergi la medic!

| NoGooDy a răspuns:

Dacă eşti mai grăsuţă, se poate explica. Trebuie să faci exerciţii fizice. De multe ori şi eu păţeam asta. Corpul stă într-o stare de „leneaveală", repaus, iar când corpul reintră în acţiune, organele reacţionează. Nu sunt eu expert medic.