anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, cautam metode de a almplifica sunetul boxelor si le-am pus intr-un butoi mare, boxele erau si ele de cel putin jumatate de metru. Intr-adevar s-a auzit mai tare. Am dat volumul la maxim atat la boxe cat si la calculator si am pus un pui (galben, gaina, 3 saptamani) in butoi. Credeti ca o sa mai traiasca? Avand in vedere ca nu prea stia pe unde sa mearga *sau cum sa mearga* cand l-am scos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AcelasiOm12 a răspuns:

Ba da nu esti normal laughing rolling on the floor

4 răspunsuri:
| yellowalien a răspuns:

Oare cata minte trebuie sa ai ca sa faci asa ceva?!

| shadovv a răspuns:

Interesant. Pesupun ca undele sonore i au afectat urechea (presupun). Daca nu inseamna ca era doar ametit de sunet. Ceva grav nu cred ca i se poate intampla totusi nu stiu cat de mare era nivelul de decibeli.

| DrMaybe a răspuns:

Hmm. ai butoaie? si boxe mari legate la pc? banuiesc ca ai si un ctr la ochi. Dar stai.mai ai si butoaie prin curte si puisori de gaina. mama ta stie ce copil are in ograda? Cred ca in locul saracului puisor trebuia sa fii tu sa vedem noi daca traiai tu.

| DrunkenRat a răspuns (pentru DrMaybe):

Esti vegetarian/a cumva? Pariez ca ai mancat carne de pui, mancare pentru care a fost ucis/asasinat unul din pretiosii tai camarazi pamanteni. Eu prefer la discoteca 15 min decat ucisa.