anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci ce somnifere pot lua la varsta mea 44 ani... dupa ce le iau si adorm si daca imi da cineva o palma tare sau ma gadila in talpa sa nu ma trezesc sa dorm in continu, nu ma refer sa ma sinucid sa dorm in jur de 4-5 ore si sa nu simt nimic, nici cea mai mare palma.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Max_David_1994 a răspuns:

Cred că : "Rispen".

| universalu2011 a răspuns:

Nu exista asa ceva, doar anestezicele generale produc o chestie asemanatoare, dar mult mai profunda. Somniferele clasice gen Imovane, Stilnox, Dormicum te adorm, dar nu in asa hal incat sa nu poti fi trezit, asta la dozele uzuale, terapeutice. Oricum, astfel de medicamente nu le poti procura decat pe baza unei retete securizate care se retine in farmacie. Iar daca iti trebuie asa ceva doar ca sa te odihnesti, trebuie sa stii ca somnul pe care il ofera aceste medicamente nu seamana deloc cu somnul fiziologic normal, chiar daca dormi dupa ce ti le administrezi, asta nu inseamna ca te si odihnesti.

| Antimanele104 a răspuns:

Pot să îți recomand Diazepam, mai ales că nu ai nevoie de rețetă prescrisă de la medic.Și dacă nu merge... weed always works, ca să fiu puțin cârcotaș. happy