Du'te de URGENTA la medic. Operatia trece f repede. mai bine ea decat sa ti se infecteze. du'te! nu mai astepta:-s
Pai nu te opereazatata a facut operatia si a zis ca e ff usoara...si nu te opereaza ti le scoate pe gura Deci nu o sa ai nici o cicatrice
Daca zici ca ai aceste sintome du'te la medicul de familie si el iti va zice ce sa faci...nu astepta sa se agraveze si mai rau pentru ca asa am patit-o eu...acum o luna m-am operat si eu de apendicita si imi era foarte frica... aceleasi sintome le'am avut si eu...nu are de ce sa-ti fie frica pentru ca nu esta asa de greu pe cat pare...
Draga "deea03" pai. uite eu am fost operat si nu a durut deloc nu iti face griji pentru operatie este o operatie minora.este ca o piscatura atunci cand iti va skoate "ATA" ma rog. nu prea conteaza atata timp cat. nu mai mananci fara sa te speli pastreazate. pun pariu ca merita sa fi sanatoasa si FRUMOASA
Acum un an mi-am facut si eu operatia. Vomitam, faceam febra in jur de 39 si ma durea super tare cand apasam pe burta in partea dreapta sau varsam...Era destul de rau,dar operatia trece repede,daca ai nevoie de ea, crede-ma, trece f. repede.Eu am fost odata la medic cand eram sigura ca am,dar mi-a spus ca am,insa nu sunt inca pregatita de operatie. Timpul a trecut si implinisem un an de cand aveam apendicita,ma apucau durerile in fiecare luna, dar parntii mei spuneau ca nu-i nimic si sa nu ma duc la medc pentru. ca de fiecare data cand ajungeam la medic si-mi trecea in mod''miraculos'' iar uneori parintii-mi spuneau ca ma prefac ca sa nu ma mai duc la scoala.Iar atunci cand m-am dus odata si inca nu-mi trecuse mi-a spus doctorita ca puteam s-o dau in policulita/otita sau nu stiu care boala, deci du-te la doctor! Scz ca te-am plictisit atata cu subiectu'...
Mergi la medic! Un control iti va prinde bine! Multa sanatate inainte de toate!
Ce symptome ai in afara de durere? pentru ca nu tr neaparat sa fie apend, iar daca totusi este, fara oper nu se poate, se poate apend perfora, intrii in septicemie si ...doamne fereste, du-te urgent la medic
Mai, nu te alarma. poate nu este vb de apendicita. si sa nu iti fie frica de operatie. macar dupa ce te opereaza scapi. dar poate nu e vb de asa ceva.
Daca apar varsaturile si febra du-te de urgenta la un spital!
Stai linistita, nu este o operatie grea. In cateva zile te vei recupera, dar trebuie sa tii regimul dat de doctor vreo 2 saptamani (minim).
Ai grija, dupa operatie, cand iti vine sa razi sau sa tusesti sa tii mana acolo.
Ai mare grija de tine!
@SweetMaria, ce sa-i scoata pe gura? Apendicul? N-are cum! Poate tatal tau a facut alta operatie.
Eu am fost operat chiar anul trecut, dar nu am avut niciun semn de ce ai spus mai sus. Pur şi simplu am avut o criză de apendicită (cu diaree şi vărsături) iar când m-am dus la medic m-a reţinut la spital, apoi în aceeaşi seară am fost operat. Eu îţi recomand vizita la medic căci o apendicită netratată poate deveni foarte foarte periculoasă căci în cazul în care apendicele este perforat atunci există riscul unor infecţii de toată frumuseţea. Cât despre operaţie, stai liniştită! Ea nu este grea iar perioada de recuperare este de maxim o săptămână dacă totul merge bine, în plus vei fi nevoită să ţii un regim pentru două sau trei luni şi fără efort în acest timp.
Pai daca nu te operezi s-ar putea ca doar pamantul galben sa te vindece... , du'te la medic, si vb serios.
anonim_4396 întreabă: