Şi eu am momente când mă abţin să mă gândesc la unele chestii,de teamă că cineva probabil îmi citeşte gândurile după un colţ şi râde copios.Cât despre rude moarte,nu spun că nu-s de acord cu existenţa paranormalului,dar chestiile astea ţi le faci cu propriile mâini,mai bine zis,cu propria minte.
Dacă ar fi să studiez tot ce-ai scris,din primul fragment rezultă că eşti schizofrenică,din al doilea că ai ADHD,iar din altul că ai depresie.
Serios acum... dacă tu crezi într-adevăr că ai o problemă, în loc să ceri păreri pe TPU, să cauţi simptome pe google şi să-ţi dai cu presupusul, mai bine mergi cu părinţii la psihiatru, aşa de curiozitate, să afli dacă e ceva în neregulă cu tine sau nu.
Nu comentez starile tale. Este extrem de neplacut. Dar, daca ai si stari suicidale, este grav. Mergi la un psihiatru (atentie, nu psiholog!), daca iti este mai usor, sa fie femeie si spune-i tot. Nu este nici o rusine.
Eu am fost in vizita la cineva in spital si am vazut fata la fel de tinara internata acolo si, din pacate era mai grav fiindca neglijase. Se ratacea pe holuri, mereu trebuia sa fie cineva sa o indrume. Uita sa manince, etc
Du-te fara teama la psihiatru. Urgent.
Şi eu sunt cam aşa, dar nu eşti nebună. Te simţi mai retrasă şi dacă te enervezi uşor atunci chiar ai putea fi schizofrenic
Gandurile suicidale. uita de ele, daca nu'ti place de tine insuti incearca sa te schimbi..nu cred ca celelalte chestii sunt chiar rele..si eu ma gandesc cateodata la un lucru si dupa deraiez la alt subiect..ca na, asa e firea umana..alea cu cititul gandurilor si studierea, prostie. teoretic logic si stiintific nu se poate..cititul gandurilor s'ar putea, pentru ca te autodemasti prin gesturi, privire si comportament..eu cred in fantome si ma doare'n cot daca cineva ma crede prost..fiecare crede ce vrea..HATERS GONNA HATE