| jacklyne a întrebat:

Deci cum pot adauga prieteni?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| veronica a răspuns:

Apasa pe poza mea si o sa-ti arate profilul meu sub poza mea scrie sa-mi scrii mesaj si sa ma faci prietena ta.pe cine vrei sa-i faci prietenii le trimiti mesajul tau si astepti cand intra ei sa te aprobe sau daca nu vor sa fii prietenul lor te resping.

5 răspunsuri:
| GaBBiii a răspuns:

Dai click pe user-ul respectiv ,ti se schimba pagina si o sa vezi ca ai doua rubrici cu trimite un mesaj sau adauga ca prieten

| Anda1197 a răspuns:

Simplu! intri la pagina utilizatorului pe care vrei sa-l adaugi ca prieten, si sub avatar(imagine) ai scris pe verde" adauga ca prieten" dai click si asta e tot! sarbatori fericite!

| cυρcαкє a răspuns:

E foarte simplu.Intri pe profilul persoanei care vrei s-o bagi la prieteni si cauti unde scrie adauga prieten+. Dai click, si daca va dori sa fie prieten/a cu tine, o sa accepte.

| Alpha13 a răspuns:

Daca te referi la prieteni TPU citeste urmatoarele: happy

1.Click pe numele celui care doresti sa il adaugi la lista ta de prieteni.
2.Ai ajuns la profilul lui.Sub poza de profil ai 2 optiuni, click pe "Adauga prieten". Felicitari!

| Dulcika_7055 a răspuns:

Pai dai clik pe un utilizator si sub poza lui ( pe profilul acestuia) vezi ca scrie " Adauga ca prieten". Dai clik acolo.
sper ca te-am ajutat.happy
funda?batting eyelashes

Întrebări similare