| MarcelCarp a întrebat:

Deci daca consum cantitati mici de iarba o data pe saptamana cat de repede iese thcul din corp la un drog test prin urina?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Depinde de testare (procedeu, aparatura).
Exista metode cu care si dupa peioade lungi se poate evidentia consumul de stupefiante, fiindca lasa urme in organism.
Perioada poate fi chiar si de cateva luni.

| RxTx a răspuns (pentru Bula):

Chiar si câțiva ani pentru ca se lipesc aceste substanțe de toxinele deja existente in celule si lasa o amprentă acolo.
Daca vrea sa scape de acea amprentă teebuie sa scape de cât mai multe toxine din organism

| RxTx a răspuns:

Imediat depinde de acuratețea tesrului

| MarcelCarp explică (pentru RxTx):

Imediat iese saucum? Adica e detectabil?

| AndreeaAndreutza48 a răspuns:

Depinde mult de tipul de test, drogurile și substanțele ingerate în corpul nostru nu se elimina automat că apa, mare atenție cu astfel de substanțe, înțeleg că se mai obișnuiește să fumezi "iarba" deoarece nu ai capătă dependenta la fel de ușor ca și la alte substanțe (gen morfina) dar depinde și de organismul individului mult, oricum referitor la întrebarea ta, nu o să dispară tot thc ul din organism(el de obicei se fixează pe receptorii sai specifici, motiv pentru care apar efectele lui caracteristice), va mai trece un timp până ce in urina nu se va mai găsi thc

| MarcelCarp explică (pentru AndreeaAndreutza48):

Pai si in 2 saptamani s-ar duce daca?

| AndreeaAndreutza48 a răspuns (pentru MarcelCarp):

Depinde cum e metabolismul tau

| MarcelCarp explică (pentru AndreeaAndreutza48):

Pai cantitatile micute nu se duc rapid (relativ?)

| AndreeaAndreutza48 a răspuns (pentru MarcelCarp):

Depinde și de substanță, unele substanțe se duc greu cum e thc ul

| legituser a răspuns:

Salutare. Eu am fost in W&T in America. Nu mai consumasem in ultimele 3 luni si tot mi-a iesit la test, e groasa vericule m-au trimis astia acasa ai grija