In dreptutile omului scrie clar ca nu are voie nimeni de pe planeta voie sa dea medicamente altor persoame fara acordul lor
Asa ca ar fi un abuz atentat la drepturile omului.
Dar poti lua psihiatrul acasa si el o va convinge
Apoi mu se mai cheama om
Ci la bolnavii psihic si puscariasi si soldati parca nu li-se aplica dreptutile omului asa ca medicul pote considera ca nu mai gamdeste bine si te poate face pe tine tutorele ei
Asa ca o sa o ai in ppasament in grija
Asa ca tu vei deveni administratorul averilot ei
Aici doreai sa ajungi sa ii administrezi averea?
In primul rand trebuie sa mearga la medicul de familie. Poti merge si la medicul de specialitate, dar trebuie sa platesti consultatia.
De ce nu are card de sanatate?
Dar trebuie sa stai de vrba cu un medic neaparat si el te va indruma ce sa faci.
Tu cati ani ai. Mama ta nu are sot?
Xanaxul e bun pentru atacuri de panica, anxietate si delirium trimens nu pentru paranoia, psihoza sau ce are ea.da te poti duce tu in locul ei daca ea nu vrea, trebuie sa ii spui cum se manifesta, comporta, ce simptome are ca sa puna un diagnostic corect. xanaxul creeaza dependenta daca le ia mai mult de 2-3 luni. ce reactii sa aiba o adoarme dar nu trateaza boala ce o are ea.
Ar trebui sa o convingi sa mearga, daca nu trateaza acum va da in psihoza daca nu cumva are deja. o so coste mult daca bu va trata boala, isi va pune viata in pericol mai tarziu, ori pe a voastra, o va interna involuntar daca va recidiva. daca imi dadeai mai multe detalii poate imi puteam da seama ce are.
Trebuie sa o duci la doctor, sa o convingi oricum nu ii da fara reteta farmacistii tratament. trebuia demult tratata... sa imboonavit brusc sau o avut o trauma, soc emotional? de cat timp este asa? xanaxul o adoarme, xanaxul cum am mai zis e bun pentru atacuri de panica nu pentru episod psihotic.
Nu iti da niciun medic daca nu o vede. In caz in care devine agresiva, suni la 112, dar nu o tratezi tu ca poti sa i faci mai rau psihic. Xanax e un drog si nu se da oricui in mana
Trebuiesc date de identificare ale pacientului, adica informatii din buletin, cardul de sanatate CNAS. Tu crezi ca-ti da tie medicul psihiatru medicamente? Acesta doar le prescrie, face reteta, o parafeaza si dupa aceea se merge la farmacie pentru achizitia medicamentelor. (unele sunt compensate).
Administrarea de medicamente psihotrope fara prescriptia medicului este fapta penala deci nu cred ca asistenta respectiva sau medicul psihiatru se risca sa-ti dea tie medicamente pe sub mana.
Daca iti iubesti mama, nu fa astfel de chestii. Ii poti face mult mai mult rau. Atunci cand ne deranjeaza atitudinea cuiva insa, de cele mai multe ori problema e noi insine, nu in celalalt. Asadar, ce din atitudinea mamei reflecta ceea ce se afla in interiorul tau?