Medic de ORL= oto -rino- Laringologie ==medic de nas, gât și urechi!=(oto legat de urechi)/(rino==legat de nas)/(larigo=legat de laringe =gât)==trimiterea o dădea medicul de familie și el pricepea despre ce este vorba.
Eu nu am văzut nici o legătură între sărit dopul la o sticlă de must // sau explozia unei sticle în caz că nu te-au lovit cioburi și o eventuală amigdalită, laringită sau altă afecțiune similară sau de vreo problemă în cavitatea bucală cauzată de o infecție cu : microbi, bacterii sau viruși și spargerea sau sărirea dopului unei sticle de must.
La fel de bine putea să și spargă și unul pe stradă cu un ciocan cu aer comprimat, dar nu avea nici o treabă cu boala ta.
@Mihaidavidoglu1954 Dc sunt considerate niste probleme medicale prostii? Eu am doar 13 deci nu prea am de unde sti eu de ORL sau altele. Si oricum nu e o intrebare gen: "L'am vazut pe dracu dormind in patu meu propriu si personal. Ce sa fac?" Daca as fi pus intrebarea asta as fi fost de acord cu tine.
PS: Daca vrei sa nu fii un singuratic pe TPU mai bine fii mai. politicos?
Nu e o boala e doar o chestie in. ureche. si nu o sarit dopu btw o explodat efectiv sticla. Si o sunat ceva gen... o bomba cred oricum m'o durut urechea vreo 2 zile. si nu am zis ca e o boala...
anonim_4396 întreabă: