| RoxanaGhost a întrebat:

Deci de ceva timp numai am chef de mâncare...Nu trec prin depresii sau ceva de genul,doar nu am poftă de mâncare. Mănânc doar o lingură sau două de ciorbă, după mi se face rău.Nu pot să mănânc mai mult de una, două muşcături sau linguri că mă ia cu senzaţie de vomă ca şi cum aş fi mâncat prea mult.Numai cu apă pot să mă "hrănesc" straight face...[scuza-ţi categoria]

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai făcut sex fără prezervativ, si esti gravidă?

| HaHaGirl a răspuns:

Gravida cumva? Aveam si eu senzatii din astea,ori ai mancat prea mult si stomacul tau a fost prea incarcat, incearca ceva usor, mai light fara grasimi sau chestii grele, freshuri de portocale sau sucuri naturale nu cumparate din magazine, incet incet mai adaugi cate ceva

| Negoiu a răspuns:

Dacă nu glumeşti nu sta să ne povesteşti nouă, du-te la medicul de familie!

| Yay000 a răspuns:

E posibil să ai probleme cu stomacul.big grin
Dacă persistă eu zic să te duci la un doctor, să vezi mai exact dacă e ceva grav sau nu.

| MarioQWERTY a răspuns:

Ai mancat ceva ce te-a deranjat la stomac acuma cateva zile, ori ai mancat ceva stricat si nu ti-ai dat seama..Acuma la starea asta in care esti nu incerca sa mananci ciorba si chestii din astea, incearca sa mananci ceva fresh, un iaurt cu o chifla sa iti recapeti usor usor pofta de mancare big grin