Daca te si doare capul dupa aceea, poate fi vorba despre o migrena oftalmica. Aparitia unor stele scanteietoare in campul vizual, insotita de impresia ca obiectele din jur se micsoreaza sau se maresc sunt simptomele unei afectiuni mai putin cunoscute numita migrena oftalmica. Simptomele migrenei oftalmice sunt destul de impresionante, avand in vedere ca sunt asemanatoare cu halucinatiile. Din fericire, nu dureaza mult. Problema este durerea de cap ceare apare dupa.
Sau poate fi vorba despre asa-numitele fosfene – fulgerari iluzorii de lumina, cauzate de presiunea asupra celulelor receptoare de lumina din ochi. Cit stai la calculator pe zi, in medie?
Poti sa ai probleme din asa ceva, mai bine sa te duci la medic, sa nu agravezi, sa ai "halucinatii" ca e de bai.
Ferestete de lumina soarelui sau orice lumina puternica cu care ochiul vine in contact, eventual poarta ochelari de soare.
Du-te ma la medic si rezolva-ti problema.Asa aveam si eu si am fost la medic si mi-am revenit
Nu stiu cum se numeste dar cand eram si eu putin mai mica tot asa mi se intampla si eu acum port ocehlari de cred ca trebuie sa te duci la medic
George_6132 întreabă: