anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci... de dimineata mi-am luat o pereche de chiloti si seara am observat ca sunt patati raau de tot de culoare maro si n-am facut treaba mare si m-am sters de fiecare data cand am fost la baie si am facut treaba mica... am 12 ani. Ce inseamna asta? Heeelp. Fundoooi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BlueEyes a răspuns:

Daca nu ti-a venit pana acum menstruatia,asta e un semn ca se apropiewinking Dar daca ai trecut deja de prima menstruatie, asta inseamna ca ai o infectie acolo si trebuie sa ii spui mamei tale, ea te va duce la un medic ginecolog si iti va spune exact ce ai si ce trebuie sa faci.

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil ca ai prima menstruatie.

| Etelca a răspuns:

Ti-a venit menstruatia.Nu iti fie frica.Nu ti se intampla nimic rau.Mai bine vorbesti cu mama ta pentru ca orice femeia trece prin asta.Ea iti va explica mai multe si iti va spune ca trebuie de acum sa folosesti absorbante.Ele se lipesc pe chilotei.Bafta!

| SangJin a răspuns:

Ah, asta-mi aminteste si mie de prima data cand mi-a venit ciclul. Haha. Pariez ca asta ti se intampla si tie, nu te ingrijora. E maroniu, fiindca asta se intampla cu sangele dupa ce intra in contact cu aerul (gandeste-te la o rana oarecare din care ti-a curs sange, si o sa-ti dai seama ca, dupa un timp, devine de aceeasi culoare ca si cea de pe lenjerie).
Bafta, nu te speria. Asta e cursul vietii; n-ai cum sa te impotrivesti legilor naturii.

| Stappj a răspuns:

Poate fi o infectie, trebuie sa mergi sa-ti faci o analiza de secretie macar, nu te juca...
Succes!

| stepfania a răspuns:

Copila trebuie sa stie toata tara ce ai patit? vorbeste draga cu mama ta.este pur si simplu scarbos ce intrebi

| onetwothree a răspuns:

Inseamna ca ti-a venit ciclul. Vorbeste cu mama ta si spune-i sa iti cumpere absorbante. Nu te ingrijora, e ceva normal.

| Crivi a răspuns:

Ma fac ca nu vad ce ai scrislaughing))

| Andreasgr a răspuns:

Inseamna ca ai menstruatie. In general vine la 13 ani, dar nu conteaza asa mult decat daca iti venea la 9 ani- te opreai din crestere!