Dar tot nu te cred ca spui adevarul... este altceva, mult mai grav, ce ai facut si nu vrei sa spui aici.
Eu vreau un sfat să mă împac cu ea.i-am cerut deja scuze și mi-a zis ca decât atunci când știu sa mă comport mă va ierta
Nu avem cum sa-ti dam vreun sfat clar sau corect, atata vreme cat nu stim exact ce ai spus sau facut atat de grav incat s-a suparat atat de rau pe tine.
Contui sa ascunzi adevarul, evitand sa raspunzi la intrebare.
Mai pe scurt m-am purtat foarte urat și am fost foarte nesimțit răspunzând în nas…iar mama acum a spus ca nu mă mai iubește
Si taica-tu te-a iertat si nu ti-a tras doa peste ochi?
Nic macar maica-ta?
Eu ti-as lua telefonul si computerul pana dupa anul nou, ca sa te pedepsesc pentru asemenea comportamnet.
Evident fara acces afara, dupa scoala.
Sunt la liceu.și tata mă iartă mereu
Foarte rau face, ca de la atata iertat ti s-au ridicat coarne si vei ajunge foarte rau in viata, cu un asemenea comportament obraznic.
Un parinte care nu are autoritate asupra copilului minor, va ajunge vai de mama lui, fiindca creste un destrabalat al societatii si va regreta toata viata.
Cum să fac să fie totul ca înainte
Ce ai facut atat de rau sau grav de este atat de suparata pe tine?
Atata vreme cat nu vrei sa ne spui adevarul, nu avem ce sfaturi sa-ti dam!
Ma certam cu tata din orice….
Pai daca ai suparat-o cu ceva primul pas e sa discuti si sa iti ceri scuze.
Atunci este lipsa de respect fata de tatal tau si cred ca are dreptate, nu doar sa fie suparata ci sa te si pedepseasca.
Din ce spui reiese ca se așteaptă sa nu te mai certi cu tatal tau si sa ti ceri scuze amândurora.
Este normal ca părinții tai sa doreasca sa-i respecti (chiar daca uneori si ei iti mai gresesc)