Nu ai motive sa iti fie rusine de ginecolog, el nu te va privi ca pe o femeie, obiect de dorinta sexuala, ci ca pe o pacienta, cu aceeasi detasare ca si cum ti s-ar uita la ochi sau in nas. Numai daca te gandesti ca l-ai putea seduce pe ginecolog te rusinezi, dar asta este o prostie, nu esti deloc mai speciala decat miile de femei care ii trec pragul. Esti la fel ca toate celalte pentru el si nu te duci acolo sa faci parada de frumusetea ta sau sa-l atragi. lasa gandurile astea, intelege ca omul ala e un profesionist si nu are timp de a fi sedus de fiecare femeie care ii intra in cabinet. In clipa cand intelegi asta, iti va trece, ca oricaei femei normale, rusinea si vei merge la ginecolog. Ai deja 18 ani, in curand te poti gandi sa-ti incepi viata sexuala, si atunci te va vedea goala un alt barbat, care se va uita la tine ca un barbat, atunci ce ai sa faci, ai sa mori de rusine/ (numai zic de consultatiile ginecologice care devin obligatorii dupa ce iti incepi viata sexuala). O femeie educata nu se rusineaza de ginecolog, fiindca se duce acolo ca o pacienta si il respecta pe medic ca pe un profesionist.
Draga mea, cel mai bine ar fi sa te duci la ginecolog el iti va face un consult si vei afla exact ce ai si ce trebuie sa faci ca sa-ti treaca. Lasa rusinea si du-te, sa nu te stresezi degeaba.
Stii ca exista si femei ginecolog, nu? Si ele au ce ai tu acolo. Nu are de ce sa-ti fie rusine.
P.s. Bartholinita nu este neaparat dureroasa, decat atunci cand se infecteaza. Nu cred ca vrei sa se ajunga la asta, pe langa durere, sa ai o punga cu puroi acolo jos (abces).
Sincer, eu cred ca este necesar sa consulti un dermatolog. Desi umflatura este in zona genitala, eu nu cred ca este de competenta ginecologului. Este foarte probabil sa fi fost un por deschis, probabil, in urma epilarii. Acesta a favorizat producerea unui chist.
Poate te ajuta experienta pe care am avut-o eu cu baietelul meu:
http://www.jurnaluluneimame.ro/......dermoidal/