| CudiDaKid a întrebat:

Deci e normal ca la introducerea ovulelor Betadine sa apara usturimea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU prea este normal şi se datorează faptului că mucoasa vaginală este foarte IRITATĂ/afectată de infecţia genitală/vaginita pe care o ai :(

SPER că ai umectat ovulul cu apă ÎNAINTE de introducere - asta previne iritaţia locală!

Deci, usturimea poate fi şi o reacţie adversă...

Eventual, să iei legătura cu ginecologul care ţi le-a prescris!

Vezi alte detalii în Prospectul de la linkul :
http://www.anm.ro/_/_PRO/PRO_1351_06.01.09.pdf?anmPage=188&ID=3744

Toate cele bune.

| CudiDaKid explică (pentru bursuc001):

De obicei folosesc seara ovulele ..nu stiu exact sa iti pun cat timp tine usturimea, dar dimineata cand ma trezesc dispare

| Sauleaelena1981 a răspuns (pentru CudiDaKid):

Asa patesc si eu pe moment atunci e usturimea apoi dispare

| ElenaSA a răspuns:

Unele produse provoaca iritatii. Depinde cum se obisnuieste si corpul cu aceste ovule. Banuiesc ca medicul ti-a recomandat sa iei aceste ovule. Intreaba acelasi medic ca faci acum, cand ai aceste reactii.

| Laura927 a răspuns:

Bineînțeles ca NU!
Din aceasta cauza trebuie sa mergi la ginecolog înainte sa folosești orice pentru îngrijirea partii tale intime!
Nu amâna mergi la ginecolog!

| CudiDaKid explică (pentru Laura927):

Am mers la medic..medicul ginecolog mi le-a recomandat