| Dada55 a întrebat:

Deci e o poveste mai lunga: In urma cu aproximativ o săptămână am observat ca imi tremura degetele si m-am speriat rau ulterior am vazut ca multi cunoscuti au asa ceva și m-am linistit insa avand o carenta mica de magneziu am inceput sa iau maximag pliculețe si de atunci am tot felul de stari:Insomnii, Spasme in tot corpul dar cu precădere la picioare si maini(mai rar)... Simt o panica continuă. Stiti ce ar putea fi? Doctorul de familie a zis ca poate sa fie anxietate dar am zis sa intreb si aici. Poate cineva a trecut prin asta

Am 18 ani si sunt băiat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Anon31241212 a răspuns:

E foarte posibil sa ai anxietate sau o problema neurologica. Cel mai bine te duci la neurolog si iti va spune ce analize trebuie sa faci sau ce ai putea avea. Multa sanatate!