| Goddessss a întrebat:

Deci, exista aparat dentar doar pentru partea de jos? Nu înțeleg cum, dar sus am dinții ft drepți iar jos sunt extrem de ciudați.
Nu înțeleg de ce.
Exista asa ceva si cât costă procedura?
Unii zic ca da unii ca nu. Nu înțeleg nimic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Normal ca aparatul dentar acea "sarma" sa-i zicem se poate pune atat jos cat si sus ambele deodata sau doar sus sau doar jos.
Cel putin eu asa stiu.

| Celcestietot a răspuns:

Normal ca exista pentru parti separate, nu mai asculta parerea oamenilor si afla singura.

| siriusblack98 a răspuns:

Există. Se poate pune și pe câțiva dinți numai. Nu este nevoie să lege de toți.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur ca da, pentru o singura arcada.
Nu e musai sa pui pe ambele.
Costurile depind de fiecare cabinet unde mergi si de materialele folosite, 1500, 2000 sau 2500 lei, oricum nu sunt tocmai ieftine aparatele dentare.

| Alinailies a răspuns:

Exista, la Dentocare costa 990 lei.

| Anonimmaaa888890 a răspuns:

Da, exista, iar procedura costa pentru inceput in jur de 1200 de lei(aparatul in sine), dar din cand in cand trebuie sa mai mergi la stomatolog ca sa-ti stranga atele si chestii.