| BobiTheBoi a întrebat:

Deci, fiind vara,am timp liber, si am inceput sa merg la sala. Am programate de 4 zile,picioare,maini si piept,spate,umeri. Credeti ca ar trebui sa fac anumite exercitii si sa ma iau dupa un anumit program, sau fac ce stiu e ca e pentru lucru respectiv? (cardio fac la fiecare tura, dar ocazional in plus a 5-a zi daca ajung) Pe langa faptul ca sunt gras si eu vreau sa fac masa,nu sa slabesc mai intai, ce credeti despre asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| nesabuit33 a răspuns:

Ca sa slabesti trebuie sa faci deficit caloric, ori prin alimentatie ori prin antrenament. Recomandat este sa faci asta prin antrenament. Alimentatia sa o ai echilibrata fara excese si sa consumi foarte putine dulciuri, bauturi carbogazoase (sucuri in special) si alcool. Cu cat este mai intens antrenamentul ( adica transpiri ) cu atat mai multe calorii arzi, e bine sa faci atat cardio pentru slabit cat sa tragi si de fiare pentru musculatura. Pe net (Youtube) sunt multe video-uri in care ti se explica ce si cum. Succes!

1 răspuns:
| MiraNick a răspuns:

Cred ca e bine sa urmezi un anumit tip de exercitii si sa te consulti cu instructorul de la sala. De asemenea, ca sa faci masa e nevoie de o anumita dieta care sa suporte cresterea muschilor si arderea grasimilor.