| ionutz24_2810 a întrebat:

Deci ieri am fost la strand si am sarit la apa mica si m-am lovit cu mana dreapta de fundul bazinului si mi-a sarit umarul de la loc. Cand am ajuns la suprafata am vazut ca e mai sus decat cel stang si l-am pus la loc dar acum ma jeneaza la aproape fiecare miscare. Pot sa-l misc in orice directie chiar daca ma doare putin. oare e grav ca eu chiar nu am chef sa merg la doctor acum. Oare imi trece intr-o sapt daca nu-l fortez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnonimaOk a răspuns:

Buna.
Trebuie sa mergi la doctor! Posibil sa iti fi dislocat umarul, nu e normal sa stai asa. Iti faci rau. Daca mergi la doctor, el va sti mai bine ce sa iti faca decat stim noi cei de pe TPU, crede-ma. Stiu ca e costisitor si enervant sa te duci la medic, insa pune-ti sanatatea pe primul loc! In cel mai rau caz ti-l pune in ghips si te vei face bine. Altceva... nu cred. Oircum nu trebuie sa il fortezi ca iti face rau si e si dureros. De asemenea, daca esti mai mic vorbeste si cu parintii despre ce ai patit, nu ii poti lasa pe langa.
Sper ca am ajutat.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine este să mergi la doctor. Poate e ceva mai grav şi nu trece de la sine.