| Cattalina a întrebat:

Deci ii o poveste cam lunga dar va rog din suflet sa ma ajutati

azi am fost la parastas la un unchi, totul a fost oky pana am ajuns acasa :
Ma sunat bunica din partea tatalui [ mentionez ca parastasul unchiului a fost din partea lu mami ] si prima data bunicamea a vb cu mama. Apoi a vorbit cu taty si eu am intrebat`o pe mami ca ce i-a zis bunicamea. A ramas putin pe ganduri si a zis ca Crina [ vacahee hee] nu mai da lapte. Eu am inceput sa ma gandesc numa la tampenii fiindca iubesc foarte mult animalele.

Cine stie ce s`a fi putut intampla? ziceti-mi va rog cum pot sa o ajut pe bunicamea crying

Am pus pe categoria asta fiindca mi`e asa frica incat cred ca mor nail bitingcrying

Funda big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| jvEcu a răspuns:

Pe timp de criza, nici vaca numai da lapte!

| cosmina05 a răspuns:

Nu s-a intamplat nimic.vacuta va fi mamica de asta.asa cred

| Adella05 a răspuns:

In primul rand esti sigura ca s-a intamplat ceva cu vaca? Poate e vorba despre altceva si nu a vrut sa-ti spuna.
In al doilea rand poate chiar s`a intamplat ceva cu vaca.
Noi nu avem cum sa iti spunem ce s`a intamplat.
Spune-i mamei tale sa iti zica adevarul. daca nu vrea sun`o pe bunica ta si intreab`o happy. daca nici ea nu iti spune intreaba`l pe tatal tau.
Cineva tot trebuie sa iti spuna ce s`a intamplat.

Sper ca te-am ajutat happy.

| cocktailspk a răspuns:

Despre vaci, sper sa te ajute :) www.zuum.ro/pagina.php?id=533

| Cattalina explică:

NU are vitzel! Dzo mare esti

| Cattalina explică:

Bun, deci se vede clar ca nu vreti sa ma ajutati macar de nu va pasa de intrebarea macar sa aveti suflet sau ce dracu? sunteti de piatra?

| AnneMarriie a răspuns:

Pai.laughing
are vitel
si de aia nu mai da lapte
stai linistittongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jur ca am ras cu lacrimilaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai. du-te la bunica ta. cere-i sfaturi de ajutor, ea stie cel mai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suna un psiholog veterinar

| FïяŠtℓovε a răspuns:

@jvEcu prea tare fazalaughing)

si da

doamne...
am ras cu lacrimirolling on the floorrolling on the floor

| alexandruvalcea a răspuns:

Daca are vitel in burta si trebuie' sa nasca va da lapte dupa ce naste.

| JustMe_1160 a răspuns:

O. O

du vaca la veterinarlaughing

| liviaandreea a răspuns:

Daca vacuta ta era apropiata(poate)de unchiul tau si acum ca nu mai este nu mai da lapte sau poate aare vitel. Offff cam greu nu stiu cum te pot ajuta, dar totusi ti-am dat un sfat!