Nu are ce sa iti faca la stomatolog decat sa iti prescrie calmante. poti lua aulin(Dar ai grija ca este foarte puternic), ibalgin...este normal sa te doara ca ea inca mai creste ...sunt cele mai rele maselele astea
Care dintre aceste pastile este mai tare aulin sau ibalgin forte? casa stiu ce sa iau
E daca nu te duci si sa afli problema nu o sa mai ai dintii perfecti.O modificare a maxilarului superior(a fetei)o sa lase urme. Poate ai ceva acolo cara deranjeaza "maseaua de minte". Daca nu trece cu un calmant usor ...Stii tu ca zeama de cleste rezolva tot dar apoi NU MAI creste nimic in loc!
Na ca am facut si versuri. O solutie ar fi sa tii putina tuica pe partea aia(tuica/jinars)si daca o si inghiti dupa 3-4 incercari o sa uiti si de masea si de durere
Am sa incerc tuica dar o sa incerc cu mai multe guri de tuica
O sa incerc si asta multumesc
Eu sunt din Bistita si sti cum se spune la noi?
Numa s-o` gustam! Apoi videm noi...(Am scris in dialect)
nice mersi mai inveselit
Ia nişte pastile de dureri. Mare chestie. Că şi pe mine m-a durut măseaua de mai multe ori, şi mă apuca durerea aşa brusc, şi am luat pastile de durere (nurofen parcă era) şi mi-a trecut durerea în câteva minute.
Am pluat niste pastile dela un prieten ca maicasa era doctor chiar nu stiu ce pastile erau dar mi-a trecut in 10 minute toate durerile o pastila cam atat de lunga ________ si cu un p pe mijloc daca stie careva cum se numesc e perfect
Nu ştiu
Buna!
Ia un Algocalmin ceva, iti potoleste durerile pana sa mergi la stomatolog.
Te pup!
Stomatolog nu nu este una drintre cele mai mari frici ale mele si nu am multe
Bună. Dacă nu vrei să te duci la stomatolog poţi acasă să iei un prosop uscat si să îl încălzeşti puţin deasupra de aragaz. După ce l-ai încălzit îl pui pe obraz în zona în care te doare. Aşa făceam şi eu.
Sper că te-am ajutat :*.
Deeaandreea9156 întreabă: