| ccnv a întrebat:

Deci in ultimul timp (vreo luna) am o stare de nervozitate continua, nimeni nu poate vorbi cu mine ca incep sa ma descarc pe bietul nenorocit. Ma enervez din ce in ce mai repede si imi musc buzele pana la sange (imi place aroma). Cauze? Poate evolua balaurul asta in altceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Du-te la un psiholog e cel mai bine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Ai patit ceva in trecut?
Asta este pe sistem nervos, ti-ar prinde bine o consiliere psihologica.
Te pup!

| ccnv explică (pentru anonim_4396):

Eh... Eu am cateva afectiuni psihice, si cica un inceput de psihopatie de cand eram mica, ce se poate agrava. Nimic prea important. Pot gandi.

| RockLife99 a răspuns:

Daca te enervezi repede, si esti in stare sa dai in oricine sa iti revii sau cum ai spus tu iti musti buzele pana la sange, poate ar trebui sa te gandesti la ceva ( cineva ) care te supara atat de tare si sa il ''elimini' din viata ta

| ccnv explică (pentru RockLife99):

Sa-l elimin cu ranga sau ciocanul? Din doua una.