| lovelovelove a întrebat:

Deci intrebarea asta e pentru o colega de-a mea. Ea vrea dintii din fata departati, daca intelegeti si obisnuieste sa-si puna ceva intre ei sa-i departeze dar eu imi fac griji sa nu cumva sa-i cada dintii si as vrea sa stiu daca asa vor cadea. Voi credeti ca da sau ca nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Adica vrea sa-si faca strungareata, daca am inteles eu bine! Un raspuns de bascalie este sa-si scoata cate o masea de pe ambele parti (banuiesc ca sus) si in cativa ani toti dintii o sa-i migreze inspre o parte si alta in locul lasat liber si... ta taaaa ...se va forma stungareata!
Doamna fereste sa faca asa ceva! Era o gluma :-)))))
Dintii daca sunt uniformi si curati e foarte bine.Se fac artificii la dintii incalecati sau crescuti stramb. Dar asa, de amorul artei...nu.

soothe
| soothe a răspuns:

Nu. E mai bine sa vada un medic stomatolog, dar nu te joci cu gusturile omului.

cami
| cami a răspuns:

Spune-i sa-si bage mintiile in cap.

| L a răspuns:

Depinde ce-si pune intre ei acum tongue, dar cel mai bine ar fi sa o sfatuiesti sa renunte la acest lucru pentru ca ii poate dauna si dupa o sa-i para rauwinking

| PuяpℓeMusic a răspuns:

Ce prostielaughing)

| e m i l y a răspuns:

De ce ar vrea dintii din fata departati? Sa se duca la un stomatolog daca ea crede ca sunt prea apropiati (inghesuiti) si are nevoie de un aparat dentar. Nu cred ca are neuroni nici cat numarul dintilor daca s-a gandit sa faca asa ceva! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu mai faci asa ca nu ii bine