Draga mea.Tu trebuie sa ai incredere in tine.Esti o fata capabila, daca ai fost in stare sa scrii o carte, esti in stare sa o si prezinti.Si eu eram foarte emotiva, si am fost invitata sa vorbesc la o intrunire de femei.Si am inceput sa ma eschivez,dar persoana care m-a invitat mi-a spus:Ema, tu poti, trebuie sa depasesti aceste piedici si sa te ridici deasupra imprejurarilor.Cu ajutorul lui Dumnezeu, si cu putina vointa din partea ta, o sa poti.Domnul sa fie cu tine, sa iti dea putere.O sa fie bine.
Incearca o cura de Magne B6, este un excelent tonic nervos si in acelasi timp relaxant.
Buna! Ar fi bine sa mergi la un psiholog, putina psihoterapie cred ca ti-ar fi de un real folos. Ca medicament poti incerca Sedatif PC. Exista si remedii naturiste pentru starea ta. Gasesti aici cateva: http://www.i-medic.ro/remedii/remedii-naturiste-pentru-anxietate
Multa sanatate!
PS Iti recomand filmul "Discursul regelui";)
Extraveral,Distonocalm...Dar se iau doar cu reteta. Mai sunt la naturisti ceva calmante pentru nervi, dar nu stiu cum le zice.
Distonocalmul e Dumnezeu :p Si eu am fost foarte emotiv, exact ca tine. Pana cand emotivitatea m-a impins spre anxietate. Eu trageam puternic si la masea, si fumam Medicul zice ca s-au amestecat acesti factori.
Nu-ti recomand sa faci nici un tratament, dar o pastila de Distonocalm poate ajuta cateodata. Extraveraulul s-ar putea sa te adoarma camn tare
Inspira -expira.
Concetreaza-te, si uita ca esti intre multi oameni.Si eu sunt emotiva, si eu plang din orice.Stiu cum e!
Imagineaza-ti ca nu e nimeni in camera. Ca toata lumea este dezbracata. Si te vei simti mai bine!
Pai,inainte de a incepe du-te intr-un loc singura si gandeste ca nu trebuie sa ai emotii.Gandeste-te ca esti doar tu acolo si citesti doar pentrutine[sau cine stie ce faci]
Când eşti la o asemenea şedinţă, gândeşte-te bine ce faci, să nu te faci de râs. Dacă vrei să îţi iasă bine, respiră şi expiră, o să-ţi facă bine. Altceva, medicamente nu sunt. Controlează-te.
@Drago_1555, nu e amuzant.
Larisamonica întreabă:
User252426 întreabă: