| XxAlex2001 a întrebat:

Deci ma jucam ceva pe pc si la un moment dat m-am enervat si am dat cu pumnul in birou nu am dat foarte tare. Si am simtit niste mancarimi/intepaturi pe tot corpul mai putin piept si burta pe spate si pe umeri. Am testat treaba asta dand in aer pumni si am simtit aceeasi chestie, ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DrBianca a răspuns:

Dacă ai simtit mai mult pe degetul mic si inelar si pe partea de antebrat si brat corespunzătoare acestor degete, ti-ai stimulat nervul ulnar. Nu se intampla nimic, doar nu mai da cu pumnul in nimic. Probabil ai o sensibilitate mai mare la nivelul nervului si simti amorteala la o lovitură sau miscare mai usoare decat alte persoane. Nu e ceva de speriat, nu se intampla nimic.

3 răspunsuri:
| piticu123 a răspuns:

Ți-ai activat potențialul de super saiyan. Ai grijă cum îl folosești...nu e de joacă cu așa ceva.

| Ineys a răspuns (pentru piticu123):

Ultra Instict.

| XxAlex2001 explică (pentru Ineys):

Ce amuzant esti tu