Crema de soare trebuie folosita chiar si in zilele obisnuite de vara. In momentul asta, incearca si tu crema pe care o ai la dispozitie...
Daca nu ai nimic, vezi si tu cu ceva grasime animala sau iaurt, smantana, etc...
Cancerul de piele este cel mai des intalnit in randul sutelor de forme de cancer. Nu te juca cu viata ta!
Expunerea la radiatiile solare este cauza numarul 1 în aparitia formelor de cancer al pielii.
E la farmacie un sprai.Nu mai stiu cum ii zice dar am avut si eu si era foate bun.
Ba m-am dat cu crema buna maicamea zice ca cica o sa imi treaca daca ma mananca eu nu creed
Asculta-ti parintii si ei sa consulte un medic.
Eu in primul an la mara m-am ars de nu puteam dormi decat in fund iti dai seama senzatie,de la strand te-ai ars probabil pe spate, piept si pe fata eu eram tot rosu, zodia rac mi se potriveste...
Mi-a trecut de la lotiuni din acestea recomandate la farmacie, insa ma ustura atat de tare incat foloseam tot ce puteam doar sa imi treaca, e foarte bun iaurtul in astfel de cazuri.
Oricum nu iti trece ca prin minune intr-o ora...ai rabdare.
Da te cu iaurt sau asocilin crema de uz veterinar dar face bine la arsuri si cosuri