| AlinaBarbi09 a întrebat:

Deci mananc de la fast-food de vre`o luna sincer, si nu se pune nimic pe mine nici macar un gram.straight face De ce?at wits' end

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| CapitanuSemafor a răspuns:

Metabolismul tau asa este nu ai ce-i face. Nu te ingrasi dar organismul tau a fost putin afectat de toxinele din porcariile servite la fast food.
Incearca sa mananci de la McDonald's si doar de la McD timp de o luna de zile, fara apa, fara ciorbe, doar ce ofera ei. Nu o sa te ingrasi, o sa mori. Pe bune. Asa, sa iti faci o idee cat de sanatos e McDonald's sau alte fast-food-uri.

| stefancelmare7 a răspuns:

Ori te misti
foarte mult si faci mult sport ori ai tipul de grupa sanguina care te face sa te ingrasi mai greu.

| VLΛD a răspuns:

Din cauza glandei tiroide.iti afecteaza metabolismul==> nu te poti ingrasa.

| Cristina_4016 a răspuns:

Se va pune celulita, mai ai rabdare.De ce vrei sa ii faci rau corpului tau?

| clau25 a răspuns:

Poate asa este organismul tau nu stiu ce sa zic dar poti sa mergi la medic si sa iti faci niste analizei sau ceva de genu. fundita? big grin

| Userrr a răspuns:

Mananca multa carne si paine si o sa vezi ca o sa te ingrasibig grin

| Avon_8981 a răspuns:

Probabil asa e structura ta.
Sincer si eu sunt asa si mai de mult am incercat dar dupa mi-am dat seama ca nu prea e sanatos si am lasat-o mai moale.
Acum sunt mai bine, m-am ingrasat fara fast food...

| madalina_4562 a răspuns:

Poate ai noroc ca nici pe mine nu se prinde nici um gram. Nu e super?

| diclorofosfat a răspuns:

De[pinde citi ani ai, in perioada pubertatii de regula fetele se ingrasa, corpul capata forme mai rotunjite se depun grasimi pe fese s.a.m.d. nu te indopa cu fast food, mai bine adreseaza-te unui nutritionist

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mănânci de trei ori pe zi de la fast-food?
Vezi că nu este sănătoasă hrana de acolo.
Pa, pa.

| fluturas2 a răspuns:

Buna Alina! Si eu manac la fast-food dar nu prea ma ingras. Cred ca asa e firea ta asa te-ai nascut zlabuta si poate cand vei mai creste vei, ai pune kg pe tine mai multe

| DjBl3ndar a răspuns:

Nu te vei ingrasa acum dar te vei ingrasa mai tarziu si ai sa te in gras prea mult. Eu iti sugerez sa ramai asa cum esti. Eu prefer sa fiu mai bine slaba decat prea grasa.

| Valisha18 a răspuns:

Depinde daca faci miscare. Treaba cu kaloriile este ca, daca mananci 100kg de carne grasa, de porc, si apoi te duci la sala(nu neaparat la sala, evident!) sau alergi si te zbengui restul zilei, tot ce ai mancat se ''arde''. Asadar, daca produsele pe care le cumperi au o astfel de eticheta ( ar trebui sa aiba): valori nutritionale pe 100g de produs ( aici pot sa fie mai multe variante, 50 de g, sau 25 g, dar ma rog!), citeste la valoare energetica si vor fi doua variante: kj sau kcal. Pe noi ne intereseaza caloriile ( kcal). Cu cat este mai mare numarul, cu atat mai bine! Nu te astepta ca 500 ( kcal) sa fie un numar IMENS! Exista si alimente care au 765 de kcal pe 100 kg, deci...Incearca produsele alimentare care au peste 250-300 kcal (numele intreg este: kilocalorii), insa tine seama si de produs! Si nu te astepta ca dintr-un bol imens cu ciorba sa te ingrasi. Incearca: bauturile carbogazoase ( acidulate), cipsurile, napolitanele Joe ( dintr-acelea, la punga mare, cu niste napolitane mici invelite in ciocolata, acelea, pe bucata aia mica de napolitana, are 100 kcal! Si sunt vreo 15 acolo! Deci e mult!), pizza, cartofi prajiti, shaorma, salam, unt, branza, ciocolata ( mai ales Milka!). Insa, nu trebuie sa alergi sau sa faci miscare prea mult, deoarece efortul tau de a manca ar fi atunci in zadar! Si nu uita, ca, mai trebuie sa mananci si fructe si legume, pentru binele tau, deoarece lipsa proteineleor poate duce la consecinte grave, cum ar fi caderea parului! Si daca vezi un suc pe care scrie 50 kcal la 100 ml, n-are nimic! Nu trebuie sa mananci numai gras, mai ales sa nu mananci mult salam, deoarece duce la aparitia celulitei, si una e sa fii slabuta si plina de celulita, alta e sa ai un corp normal, cu micute umflaturi pe alocul, crede-ma, e ingrozitoare celulita! Si nu baga suc in tine doar pentru ca are un continut caloric ridicat, deoarece stomacul ti se va umple, si nu vei mai putea manca nimic pentru o perioada de timp, deci mai mult vei pierde. Sper ca te-am ajutat. Am scris de am facut bataturi in degete! laughing