| CookieMonsterRawr a întrebat:

Deci mare nevoie de ajutor puppy dog eyes. dau funda crying. Mi-au aparut niste bubite mici pe corp, am de cateva zile, unpic mai sus de cot 2. sunt ca niste cosuri, da nu cred ca sunt cosuri straight face. azi dimineata, m-am trezit ca am una si pe mana, langa degetul mare.si m-am chinuit sa o strang si nu iesea nimic[pentru ca eu am crezut ca e un cos], si am rupt-o si o curs chestie d'aia transparenta, si putin sange...de 2 minute, m-am pus piciorul pe birou si am vazut ca mi-a aparut una si pe degetul de la pitior crying. oare ce o fii...Help!:X

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| andree1705 a răspuns:

Eu zic ca ai varicela sau pojar. Daca te mananca, nu le rupe! O sa-ti ramana semne. Spune-le si parintilor despre asta, sau daca nu mai esti in stadiul asta, du-te la doctor si pune-l sa se uite la bubite.