| BadGirl28 a întrebat:

Deci mi-a venit prima data menstruatia pe 29 aprilie, a doua oara la fel si a treia oara in 13 iunie...Acum cand imi va veni in 29-28 sau 13-14 iulie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MoNyKa66 a răspuns:

Deci daca ti-a venit in 29 iulie trebuia sa iti vina in 27, dar stai linistuta trebuie sa treaca cel putin 1 an ca sa-ti vina regulat! Mie imi vine mai devreme de termen pentru ca na trecut nici macar un an! Uite id-ul meu: maryyooo aici ma poti intreba orice despre aceasta problema! Kisss :*

4 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Primele menstruatii sunt neregulate, dar in timp, ciclu menstrual devine regulat. Teoretic, urmatoarea menstruatie ar trebui sa apara in jur de 10 iulie (la aproximativ 28 de zile de la prima zi a ultimei menstruatii).
Mai multe detalii aici: http://www.i-medic.ro/sanatate-feminina/menstruatia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci...e regulat dar nici chiar la zi ....deci poate sa-ti vina in 16 sau in 30.

| DorothyAnn a răspuns:

Nu uita ca primele vin neregulat, poate veni si dupa sase luni! dar daca e regulata, vine la 28 de zile dupa ultima!
Bye laughing)!

| daiana99 a răspuns:

Pai menstruatia trebuie sa-ti vina peste 28 de zile din ziua in care ti-o vn ultima data de ex ti ti-o vn in 13 iunie si iti va veni in 13 iulie. cu placere.