| Crye a întrebat:

Deci mie somn de pic si daca ma pun in pat dupa 10 minute incep sa ma foiesc si adorm pe la 4-5 dimineata.crying Ce sa fac? Ca m-am plictisit...sunt asa de..ani buni. Am tot luat pastile si am baut ceaiuri si tot degeaba.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

● Incearca melatonina.

| missoriginal a răspuns:

Acum serios, nu glumesc.
Cand nu pot adormi merg in biroul tatei si i`au frumusel un dosarel, ma intorc in pat si ma pun pe citit.
Cum habar nu ma despre ce e vorba si ma concentrz foarte tare sa,, descifrez'' ce scrie acolo mi se face somn repede.
Sau i`au o carte, orice mi se pare foarte plictisitor.De fapt cel mai bine ar fi sa i`ei un caiet de mare, romana, tehno ce vrei tu si te pui pe invatat si vezi cum te ia somnul pe loclaughing(serios, la mine merge.de`aia nu invat niciodata seara)
Te pup
Bye``

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti prea obosita, domnisoara!
Cand organismul uman este prea obosit, secreta niste inhibitivi neuronali, ca sa ne stimuleze. Cam ca cofeina (da, stiu, suna naspa cacofonia, dar asta e!). Unele persoane sunt mai receptive, si tine efectul stimulent mai mult timp decat normal.
Trebuie deci sa fi mai lenesa ziua, sa te culci odihnita. laughing

| BCoMichael a răspuns (pentru anonim_4396):

Fix invers..ma rog
cand esti obosit adormi mai repede, e logic
Poate s-a trezit mai tarziu dar tu nu ai dreptate

| BCoMichael a răspuns:

Si eu am aceeasi problema:
Ma trezesc tarziu si cand vreau sa adorm la o ora normala pur si simplu nu pot crying Este vorba despre ceasul meu biologic care este dereglat din cauza asta sad
Acum despre problemata nu pot spune decat 2 lucruri:
1 ori te scoli tarziu si nu ai mentionat
2 ori ai insomnie happy
Lasa ca trece in timpul scolii cand ai da orice ca sa dormi pe pietre laughing Nu stiu ce sa zic, uite-te la un film de 2 ore, la 3lar, vezi tu Funda?big grin

| BCoMichael a răspuns:

Nu stiu ce sa zic dar banana de la profil e geniala, rad cu lacrimi rolling on the floor

| thecakeisalie a răspuns:

Poti sa faci miscare seara, un jogging sau daca nu poti sa iesi, ceva exercitii in camera. In plus, poti sa incerci si sa citesti inainte de culcare. Mai poti sa incerci si o chestie: cand te pui in pat sa numeri in gand cand inspiri - 1, si cand expiri - 2. Concentreaza-te pe propria ta respiratie si o sa adormi cat ai zice "peste".
Daca combini toate astea, nu ai cum sa dai gres. Succes!

| SweeTThing95 a răspuns:

Schimba patu, salteaua.Am patit si eu asa intr-o vara de stateam 1 ora sa adorm (poate era si de la caldura). Bafta!